Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astrolog meral güven fenerbahçe şampiyon olucak iddialarıyla gündeme gelip, kartlarının yanılmasıyla daha da gündeme geldikten sonra yaptığı açıklamalarla linç alan birisidir.
Yaptığı tahminler tutmayınca da bu hikayeleri paylaşmıştır:
Astrolog meral güven fenerbahçe şampiyon olucak iddialarıyla gündeme gelip, kartlarının yanılmasıyla daha da gündeme geldikten sonra yaptığı açıklamalarla linç alan birisidir.
Yaw biz sana bilemedin diye mi yukleniyoruz her takımda var abaza taraftar ama sen küçüklerin de ahını aldın artık ne olur sonun bilemem. Deseydin ki fenerliler ben sonuçta geleceği bilemem öngördüm tutmadı yapacak bir şey yok deseydin derdik ki kadın haklı yapacak bir şey yok sadece inanmıştık hayal kırıklığına uğradık ama sen böyle yapmadın sen tahmininin aslında gerçek olmadığını sene başından beri bizi kandırdığını itiraf ettin ha kaçacak delik ara ben sana söyleyeyim bir kardeş tavsiyesi olarak. Bu arada hiçbir şekilde sosyal medya kullanamayacaksin artık ve bu adınla onu da ayrıca belirteyim