A ast.helin New member Katılım 26 May 2024 Mesajlar 1 26 May 2024 #1 Ben maçı izlemeyeceğim bile çünkü maçın kaç kaç biteceğini hissediyorum. İşte skor tahminlerim: Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor Galatasaray 3 - 1 Konyaspor NOT: Kupon vermiyorum, sadece önden tahminlerimi paylaşmak istedim.
Ben maçı izlemeyeceğim bile çünkü maçın kaç kaç biteceğini hissediyorum. İşte skor tahminlerim: Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor Galatasaray 3 - 1 Konyaspor NOT: Kupon vermiyorum, sadece önden tahminlerimi paylaşmak istedim.
E emir New member Katılım 23 May 2024 Mesajlar 5 26 May 2024 #2 Bu tahmin tutsun dışarıda eşek gibi bagirmazsam adam değilim
S sonero New member Katılım 15 May 2024 Mesajlar 11 26 May 2024 #3 Niye kendinden bu kadar eminsin helin hanım daha önce 15 defa üst üste tutturmuş olabilirsin ama bakalım bunlar tutucak mı?
Niye kendinden bu kadar eminsin helin hanım daha önce 15 defa üst üste tutturmuş olabilirsin ama bakalım bunlar tutucak mı?
A ardadeniz New member Katılım 28 May 2024 Mesajlar 1 28 May 2024 #4 ast.helin' Alıntı: Ben maçı izlemeyeceğim bile çünkü maçın kaç kaç biteceğini hissediyorum. İşte skor tahminlerim: Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor Galatasaray 3 - 1 Konyaspor NOT: Kupon vermiyorum, sadece önden tahminlerimi paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla ... 3 harflilerle baglantı kurdugun dogrumudur
ast.helin' Alıntı: Ben maçı izlemeyeceğim bile çünkü maçın kaç kaç biteceğini hissediyorum. İşte skor tahminlerim: Fenerbahçe 6 - 0 İstanbulspor Galatasaray 3 - 1 Konyaspor NOT: Kupon vermiyorum, sadece önden tahminlerimi paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla ... 3 harflilerle baglantı kurdugun dogrumudur