Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hoşgeldiniz!

Yeni nesil forum platformu: forumova.com

Öğretmen Atamalarında Mülakat Kaldırılmamalı

muallimebiri

New member
İsteyen linçlesin ama şu bir gerçek öğretmen atamalarında mülakat olayı çok iyi oldu 3 5 soru daha fazla yaptılar diye öğretmen olamamış olacaklar hak eden işinin ehli kişiler atanacak

ahmetcan

New member
Bir de kullanıcı adına muallime yazmışsın yazık senin gibi zihniyetlere

Muhammet

New member
İşinin ehli insanlar torpil ile ataninca mi işinin ehli olacak zaten bir sistemsizlik almış başını gidiyordu eğitimde şimdi hepten içi boşaltıldı tabi sen ve senin gibilerin tuzu kuru rahatsiniz yeriniz hazırdır zaten şimdiden Allah sizi bildiği gibi yapsın

muallimebiri

New member
İşinin ehli insanlar torpil ile ataninca mi işinin ehli olacak zaten bir sistemsizlik almış başını gidiyordu eğitimde şimdi hepten içi boşaltıldı tabi sen ve senin gibilerin tuzu kuru rahatsiniz yeriniz hazırdır zaten şimdiden Allah sizi bildiği gibi yapsın
Yok torpilim yok o konuda içim çok rahat ama kendime güveniyorum ben sadece masa başına bağlı kalmadım kendimi geliştirdim öğretmenlik konusunda da benimle yarışamayacaginiz bir durum olduğu için kontenjana giremesem de mülakat ile gerekli puanı alıp atanacağım kpss masasına el mahkum kalmak yerine siz de kendinizi geliştirin o zaman belki atanirsiniz

emir

New member
İsteyen linçlesin ama şu bir gerçek öğretmen atamalarında mülakat olayı çok iyi oldu 3 5 soru daha fazla yaptılar diye öğretmen olamamış olacaklar hak eden işinin ehli kişiler atanacak
İnsanların emekleri ile dalga geçmek ne haddine senin git işine bak

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar