Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hoşgeldiniz!

Yeni nesil forum platformu: forumova.com

Sosexit nedir?

nazlidoku

New member
Son zamanlarda sürekli keşfette gördüğümüz sosexit sınav yardım mağazası nedir?

Bende YKS 2024 sınavına hazırlanan birisi olarak tyt ayt sınavı derken çok kafam karıştığı günlerden birinde keşfette bu sayfayı gördüm. İlk başta ya he he bu ne işe yarayacak diye dalga geçerek ablamın arkadaşına attım sizin zamanınızda bu var mıydı diye, daha sonrasında kendisinin almadığını ama bir doktor arkadaşının sosexit ürünlerini kullanarak iyi derecede puan yaptığını söyleyince şok oldum, biraz araştırdım ve gerçekten herkes övmüş sadece birkaç tane kötü yorum vardı onlarda sosexit yayılmasında rakiplerimiz almasın mantığıyla kötüleyen tiplerdi..

Sonra ilgimi çektiği için satın alma kararı aldım ve gerçekten ben aldıktan bir gün sonra çoğu ürünlerinin stokları bitmişti bile, baya memnun kaldım ayrıca ürünleri diğer markalara göre çok uygun olmasıda ayrı bi avantaj, 2 hafta önce görmüş olmama rağmen netlerim gerçekten arttı sundukları hizmetten son derece memnunum.

sınava son 3gün kalsa bile alırdım

Sizede sormak istedim. Siz SOSEXİT kullanıyor musunuz?

serenayyapimci

New member
Ben kullaniyorum geçen sene kuzenim almişti çok memnun bende memnunum ama acikcası rakiplerimizin de sosexit i görmesi kötü bişey :D:D

kuzeyalara

New member
Ben geçen sene girdim ama yinede aldim keske bizim zamanimizda da olsaydı. Bu sene kayit oncesi görseydim bi daha girerdim ama hayırlısı :)

ahmetcan

New member
biraz endişeliydim alırken ama bence gayet başarılı keşke daha erken görseydim ama olsun şu anda faydasını görüyorum almayı düşünenler alabilir bir sorun olmadı

cirticirtlak

New member
Bende alalı çok olmadı yeni aldım sınav formatında yormayacak notlar ve yeni nesil sınavda çıkabilecek tarzda sorular var ben başarılı buldum

firatatalay

New member
Valla helal olsun başka şirketler 20 - 30binden aşağı satmazken adamlar çok komik rakamlara öğrencilerin hayatini kurtariyor

banumese

New member
Çoğu stoklari tükendii diye sevincten cildirirkan alamayan rakiplerimin girdigi stresi hatirlayinca uzuluyorum ya shjfdsd

Nursultan

New member
Ben aldım içeriği çok zengin kısa öz bilgiler var inşallah sınava kadar rakiplerim görmez sjsjs

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar